Greenely

elbolaget greenely
  • Bra klimatval? Ja. 100 % el märkt med “Bra miljöval”.
  • Om företaget: Elhandelsbolag med smart app så du kan se din förbrukning i realtid.
  • Elpris: El till inköpspris när du betalar en fast månadsavgift på 49kr per månad.
  • Elavtal: Timprisavtal, utan bindningstid.

Erbjudande: Teckna utan bindningstid till en fast månadskostnad, och få all din el till inköpspris med timprisavtal.

Greenely elavtal

Greenely är ett annorlunda elbolag då de erbjuder timprisavtal. Det innebär att ditt pris sätts varje timme och du får ett mer exakt elpris baserat på när du faktiskt förbrukar el. Det är smart eftersom du då kan planera din elförbrukning så att du använder mer el när den kostar minst, exempelvis på kvällen eller natten. Med Greenely kan du alltså sänka dina elkostnader genom att t.ex. köra tvättmaskinen när du går och lägger dig.

Elpriser

Greenely säljer el till inköpspris, alltså får du det billigaste elpriset från elbörsen baserat på när du förbrukar och var i landet du bor. Greenely tjänar pengar genom att istället ta en fast avgift varje månad på 49kr.

Läs mer om Greenelys elavtal och få ditt teckna genom att fylla i ditt postnummer på deras hemsida.

Greenely är ett modernt elhandelsbolag

Nuförtiden är det vanligt att man har ett företag som elnätsleverantör och ett annat som sköter elhandeln via ett elavtal. Greenely är det sistnämnda. Greenely köper alltså el från elbörsen Nord Pool och säljer den till konsumenter och företag.

Det som skiljer Greenely från de flesta andra bolag är att de har en smart app som låter dig se elpris och din elförbrukning i realtid, så att du enkelt kan planera din elkonsumption efter när det är som billigast.

greenely smarta app

Kontakta Greenely

Du kan kontakta Greenely via deras hemsida